VLOOIENBESTRIJDING

Vlooien bij honden komen nog steeds vaak voor, en het is ook in het belang van jouw pup om regelmatig met een vlooienkam te controleren op mogelijke vlooien. Vlooien geven bijna altijd huidklachten. Vlooien bestrijden is in ieder geval noodzakelijk, niet alleen bij de pup, maar ook bij andere aanwezige honden en katten in huis.

Vlooienbestrijding op je hond

Om vlooien te bestrijden heeft Discus Dierenspeciaalzaak A.P. van der Feer voor jouw producten geselecteerd van de merken: Exil, Advatix, Bolfo Gold, Frontline, Seresto en Beaphar.

Vlooienbestrijding van je omgeving

Natuurlijk wil je dat niet alleen je hond vlo vrij is maar je huis ook. Door je hond regelmatig te behandelen is de kans op een vlooienplaag al minder maar het kan voorkomen dat je huis ook niet aan deze nare beestje kan ontkomen. Om je omgeving en huis ook vlo vrij te houden heeft Discus Dierenspeciaalzaak diverse vlooienbestrijdingsmiddelen van de merken: Sectolin, Exil en Bayer

Meer informatie over vlooien?

Twijfelt je nog welke vlooienbestrijding het beste bij jouw hond kunt gebruiken?  In onze winkel ondersteunt ons gespecialiseerde personeel je graag bij het maken van de juiste keuze welk product het beste is voor jouw hond.