Skip to content

SHAMPOO’S EN LOTIONS

Het kan soms nodig zijn om jouw hond te wassen. Dit hoeft niet standaard te gebeuren, uitsluitend wanneer de vacht van jouw hond vuil is. Bij honden met huidproblemen kan het wel noodzakelijk zijn standaard frequent te wassen. Was jouw hond nooit met een ‘mensenshampoo’. De pH of zuurtegraad van een hondenhuid is heel anders dan de zuurgraad van de huid van een mens, waardoor een gewone shampoo niet geschikt is voor de hond. Maak daarom gebruik van een speciale hondenshampoo.

Gebruik maken van een hondenshampoo

De producten zijn afgestemd op de huid van de hond. Het is belangrijk dat je goed nagaat welk product het beste bij jouw hond past. De vacht van jouw hond zal er hierdoor nog glanzender en mooier uit komen te zien. Voor ieders vacht hebben wij meerdere merken in het assortiment zoals; Discus, TropiClean en Green Fields.

Meer informatie over hondenshampoo?

Twijfelt je nog welke shampoo je  nodig hebt voor jouw hond. In onze winkel ondersteunt ons gespecialiseerde personeel je graag bij het maken van de juiste keuze welke shampoo het beste is voor jouw hond.

Back To Top