ONTWORMEN

Het ontwormen van je hond is ontzettend belangrijk. Je wilt natuurlijk dat je huisdier gezond is en dat ook blijft. Het ontwormen van je hond behoort dan ook tot de basisverzorging. Het advies is om je hond regelmatig te ontwormen. Dit kan met ontwormingstabletten of een ontwormpasta.

Een worminfectie is bij je hond niet direct zichtbaar. Alleen bij een zware besmetting kun je wormen aantreffen in het braaksel of in de ontlasting van je hond. Dat je niets aan je hond ziet wil dus niet zeggen dat je huisdier geen wormbesmetting kan hebben. Het is dan ook belangrijk dat je je hond preventief behandelt tegen wormen. Zo zijn er ontwormingsmiddelen verkrijgbaar die gebruikt worden ter preventie, controle of behandeling van een worminfectie.

Ontwormingsmiddelen voor honden

Wormen zijn er in alle soorten en maten: rond- of spoelwormen, lintwormen, haakwormen, hartwormen, zweepwormen en longwormen. In ons assortiment hebben we dan ook diverse ontwormtabletten en – pasta’s. Daar er voor je volwassen hond en pup verschillende ontwormingsmiddelen verkrijgbaar zijn is het van belang dat je het juiste ontwormingsmiddel kiest. Discus Dierenspeciaalzaak A.P. van der Feer heeft ontwormingsmiddelen van de volgende merken: Exil, Mansonil en Beaphar.

Meer informatie over het ontwormen van je hond?

Twijfelt je nog welk middel je nodig hebt om wormen te bestrijden. In onze winkel ondersteunt ons gespecialiseerde personeel je graag bij het maken van de juiste keuze welk ontwormingsmiddel het beste is voor jouw hond.