ACCESSOIRES

Er zijn tal van accessoires voor honden voor elk type hond, groot en klein. Bij ons in de winkel kun je terecht voor;

hondenmanden en kussens

Geef je hond een eigen plekje met een lekkere mand of zacht kussen.

hondenspeelgoed

Wat is er niet leuker dan spelen met je beste maatje. Speeltijd met jouw hond is een belangrijke gelegenheid om je hond te laten bewegen, genieten en een sterkere band op te bouwen.

hondenriemen

Er zijn vele soorten riemen en halsbanden zoals;hondenlijnen, hondenriemen, hondentuigjes en vele verschillende halsbanden in verschillende lengtes en groottes.

voer- en drinkbakken

Er is één plek in huis die jouw hond blindelings weet te vinden, en dat is waar zijn voerbak staat! Voerbakken en drinkbakken behoren tot de standaarduitrusting van een hond. Net als met hondenvoer of hondenspeeltjes, is het ook belangrijk dat uw hond een passende voerbak heeft. Vanzelfsprekend hebben grotere honden een grotere voerbak nodig en kleinere honden een kleinere voerbak. Daarnaast is het voor grotere honden aan te raden om gebruik te maken van een voederstandaard.

transportboxen

Een transportbox is uitermate geschikt voor het vervoeren van jouw hond per auto, vliegtuig of boot. Zodat je jouw trouwe viervoeter overal mee naar toe kunt nemen waar u maar wilt.

diverse trainingsmiddelen

Als je een hond of puppy in huis neemt is het belangrijk om te leren op een verantwoorde en plezierige manier met je nieuwe huisdier om te gaan. Zeker een puppy moet in het eerste levensjaar goed opgevoed worden.

hondenbenches

Een hondenbench geeft jouw trouwe viervoeter zijn eigen vertrouwde plekje in huis. Ook is het een perfect hulpmiddel bij bijvoorbeeld verlatingsangst en zindelijkheidstraining.

hondenfietsmanden en hondentassen

Ga je er graag op uit met de fiets en wil je dan graag je hond meenemen dan zijn er diverse fietsmanden en tassen waarin je jouw hond mee kunt nemen op de fiets.