Hoofdfoto Hondenwassalon copy

ONZE HONDENWASSALON

Thuis je hond wassen maak vaak veel troep. Na de wasbeurt van je hond vindt hij het vaak lekker om zich even lekker uit te schudden  met als gevolg alles nat. En dan de natte handdoeken die je daarna weer in de was machine mag doen.

Wij hebben de oplossing om het bij jouw thuis lekker schoon te houden. In onze hondenwassalon kun je jouw hond wassen in een daarvoor bestemde wasbak. Zowel de grote als de kleine hond past hier in. Je kunt gebruik maken van de shampoo die het beste bij jouw trouwe viervoeter past en na de wasbeurt liggen de handdoeken voor u klaar, welke je na het drogen van je hond weer gewoon bij ons achter kunt laten. Dus geen gedoe meer met vuile badkamers en extra was. Om je hond goed droog te maken kun je gebruiken maken van de föhn zodat je trouwe viervoeter weer helemaal droog is. Let wel op dat als je met slechter weer komt, dat je extra bescherming mee neemt voor je hond.

Tevens hebben wij achter onze zaak een ruime parkeergelegenheid waar je gebruik van kan maken, zodat het vervoeren van je hond ook een stuk makkelijker is.

Meer informatie over onze hondenwassalon?

Twijfelt je nog of je het wel of niet moet doen? In onze winkel ondersteunt ons gespecialiseerde personeel je graag bij het maken van de juiste keus. Zij kunnen je eventuele vragen die jij nog hebt beantwoorden zodat jij de juiste keus kunt maken.