KAMMEN EN BORSTELS

Om ervoor te zorgen dat jouw hond er netjes en verzorgd uit ziet en bovendien optimaal kan functioneren, is het belangrijk om de vacht van uw huisdier goed te verzorgen. Dit betekent niet alleen dat je de vacht van jouw hond regelmatig moet wassen om de vacht helemaal schoon te maken, maar dat je ook regelmatig aan de slag moet met kammen en borstels om eventuele viezigheden en klitten haar uit de vacht van jouw hond te kammen.

Dierenspeciaalzaak A.P. van der Feer heeft een ruim assortiment aan diverse kammen en borstels. Voor de perfecte verzorging van de vacht van je hond is het belangrijk dat je jouw hond borstelt met de juiste borstel. Er zijn verschillende borstels voor verschillende soorten hondenvachten.

Wij hebben kammen en borstel van de merken: FURminator en Noir.

FURminator

De FURminator verwijdert losse haren en vermindert zo duurzaam haaruitval met wel 90 %! Zo blijft uw huis veel schoner en heeft de uw hond minder last van losse haren. Met de FURminator verzorgt u de ondervacht van uw lieveling, zonder het dekhaar te beschadigen. Het resultaat bij regelmatig gebruik is gezond en glanzend dekhaar.
De Furminator is er voor elke grootte en iedere haarlengte. Het werkt heel eenvoudig en je kunt snel het haar verwijderen van je hond.

FURminator copy

Noir

De kammen van Noir zijn Anti-klit kammen met gegalvaniseerde roestvrijstalen pinnen.
Zacht en soepel in gebruik dankzij de draaiende, flexibele en elastische tanden.
Dubbele rij pinnen voor plaatsen die niet gemakkelijk toegankelijk zijn en voor de dichte ondervacht. Ergonomische handgreep van stevig ABS-kunststof. Zowel te gebruiken voor een kleine als grote hond.

Noir copy

Meer informatie over kammen en borstels?

Twijfelt je nog welke kam of borstel je het beste bij jouw hond kunt gebruiken?  In onze winkel ondersteunt ons gespecialiseerde personeel je graag bij het maken van de juiste keuze kam of borstel.