Skip to content
Hoofdfoto hond

HONDEN

Jouw trouwe maatje verdient het allerbeste. Daarom bieden wij een breed assortiment producten voor honden en hondenvoer aan.

Hondenvoer

Voor een topconditie van uw hond is goede hondenvoer met de juiste ingrediënten van groot belang, net als de keuze voor de juiste voeding voor elke levensfase. Onze merken: Total bite, Farm Food, Profine, Riverwood, Discus, Prins, Dog lovers Gold, Energique, Edgar & Cooper.

Accessoires voor honden

Wij bieden kwalitatieve accessoires aan, zoals: hondenspeelgoed, hondenmanden, kussens, voeder- en drinkbakken, accessoires voor het uitlaten van uw hond. Naast deze accessoires voor honden hebben wij ook producten voor het transport van honden zoals transportboxen, fietsmanden en hondenbenches.

Meer informatie over de verzorging van honden?

Kom je er niet uit? Wij bieden je graag persoonlijk advies over het aanschaffen van producten voor honden. Kom langs bij ons in de winkel, ons personeel is gespecialiseerd en kan jou ondersteunen bij het maken van de juiste keuze.

NIEUW honden boxen! Bekijk onze standaard boxen hier, bestellen van de standaard en op maat gemaakte boxen kan via 0515-581252 of dierenwinkel@apvdfeer.nl

Back To Top