Hoofdfoto hond

HONDEN

Jouw trouwe maatje verdient het allerbeste. Daarom biedt Discus Dierenspeciaalzaak A.P. van der Feer een breed assortiment producten voor honden, zoals hondenvoer, vlooienbestrijding, tekenbestrijding, shampoo om honden te voorzien van de beste verzorging.

Hondenvoer

Voor een topconditie van uw hond is goede hondenvoer met de juiste ingrediënten van groot belang, net als de keuze voor de juiste voeding voor elke levensfase. Voor elke levensfase van uw hond is een ander soort hondenvoer speciaal geoptimaliseerd.

Accessoires voor honden

Wij bieden kwalitatieve accessoires aan, denk bijvoorbeeld aan leuk hondenspeelgoed, hondenmanden en kussens, voeder en drinkbakken, of handige accessoires voor tijdens het uitlaten van uw hond. Naast deze accessoires voor honden hebben wij ook producten voor het transport van honden zoals transportboxen, fietsmanden en hondenbenches.

Meer informatie over de verzorging van honden?

Kom je er niet uit? En wil je persoonlijk advies over het aanschaffen van producten voor honden. Kom dan langs bij ons in de winkel, ons personeel is gespecialiseerd en kan jou ondersteunen bij het maken van de juiste keuze producten voor honden.