hoofdfoto-katten

Katten en Kittens

Discus Dierenspeciaalzaak A.P. van der Feer heeft alles voor katten en kittens. Zo bieden wij een breed assortiment producten zoals kattenvoer, vlooienbestrijding, shampoo om katten en kittens te voorzien van de beste verzorging.

Kattenvoer

Pasgeboren kittens leven de eerste vier á vijf weken uitsluitend op moedermelk. Daarna krijgen ze langzamerhand vast voedsel in de vorm van kattenbrokken of natvoer. Wanneer je jouw kitten mee naar huis neemt, is ze niet meer afhankelijk van de moedermelk. Je kunt dan gewoon kattenvoer serveren. Ook voor de oudere katten hebben wij een ruim assortiment aan voer.

Kattenvoer van verschillende merken

Kattenbrokken
Wij hebben een ruim assortiment aan kattenvoer van A-merken zoals: Total BIte, Prins, Cat lover’s Gold, Profine, Hill’s en Planet Pet

Maar ook kattenvoer merken zoals; Nature & Science en Discus die een goede prijs kwaliteit verhouding hebben.

Vers vlees
Ook hebben wij vers vlees in ons assortiment van het merk; Prins.

Welk kattenvoer kiest u?
Ben je niet zeker welk kattenvoer je moet aanschaffen? Onze Discus specialisten ondersteunen je graag bij het maken van de juiste keuze van het juiste merk kattenvoer voor uw kat.

Accessoires voor katten en kittens

Ook bieden wij je kwalitatieve accessoires aan, denk bijvoorbeeld aan leuk kattenspeelgoed,
manden en kussens en voeder en drinkbakken. Daarnaast heeft Discus Dierenspeciaalzaak van der Feer een ruim assortiment mooie kattenbakken en schitterende krabpalen in verschillende vormen, maten en kleuren voor alle soorten katten.

Het allerbeste voor uw katten of kittens

Kom je er niet uit? En wil je een persoonlijk advies over het aanschaffen van producten voor katten of kittens. Kom dan langs bij ons in de winkel. Ons personeel is gespecialiseerd en ondersteunen je bij het maken van de juiste keuze producten voor katten en kittens.