Skip to content
hoofdfoto speelgoed

HONDENSPEELGOED

Wat is er niet leuker dan spelen met je beste maatje. Speeltijd met jouw hond is een belangrijke gelegenheid om je hond te laten bewegen, genieten en een sterkere band op te bouwen.

Kies het juiste hondenspeelgoed voor uw hond

Zorg altijd voor hondenspeelgoed dat groot genoeg is zodat de hond deze niet in kan inslikken. Begint het hondenspeelgoed uit elkaar te vallen, dan is het verstandig  om het speeltje te vervangen.

Speeltouwen tot werpstokken

Discus Dierenspeciaalzaak A.P. van der Feer biedt je een breed assortiment hondenspeelgoed met o.a. Pluche en latex hondenspeelgoed, speeltouwen, de Jolly Egg, de stevige Kong hondenspeelgoed, flosstouwen, tennisballen, werpstokken, Dog whisperer hondenspeelgoed en trainingspelletjes. Met ons hondenspeelgoed zal jouw hond nooit verveeld raken! Wij hebben de volgende merken in ons assortiment: Gber. De Boon/Boony, Beeztees, Europet Bernina, Kong en Play strong.

Meer informatie over hondenspeelgoed?

Bent je niet zeker of je het desbetreffende speeltje kunt geven? In onze winkel ondersteunt ons gespecialiseerde personeel je graag bij het maken van de juiste keuze welk hondenspeelgoed het beste is voor jouw hond.

Back To Top